Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2007

Windows Vista

Μόλις χθες το βράδυ παρουσιάστηκαν τα νέα Windows.Τα Windows Vista.Μετά από πέντε χρόνια από την κυκλοφορία των Windows XP ήρθαν πολλά υποσχόμενα.Με νέα ανανεωμένη εμφάνιση και καλύτερα γραφικά.Το νέο αυτό λογισμικό σας εγκειάτε καλύτερες συνδέσεις στο iternet και με περισσότερη ασφάλεια που σας την προσφέρουν τα ίδια.Επιπλέον καλύτερη διαxήρηση των πολυμέσων.Από την δοκιμή που τους έχω κάνει σε μη ολοκληρωμένη έκδοση μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.Προσωπικά μου φάνηκαν πιο εύχρηστα και πιο ευχάριστα. Μόνο και από αυτή την έκδοση που δοκίμασα ξετρελάθηκα γιατί σου έδινε πάρα πολύ πιο πολλές δυνατότητες και λειτουργίες.
Όμως υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα.Στις μέρες μας υπάρχει μόνο το 15% των υπολογιστών που έχουν τόσο μεγάλη μνήμη και κάρτα γραφικών ώστε να τα τρέξει δηλαδή να τα σηκώσει.
Για αυτό παιδιά πρέπει να ανανεώσουμε όλοι τους PC ώστε να μπορούμε να τα αποκτήσουμε.Και για όσους τα πάρουν καλή περιήγηση τους εύχομε και να μου γράψουν κανένα comments για να ξέρουμε πως είναι.
Για να δείτε λίγο τον κόσμο των Vista διαβάστε αυτές τις πληροφορίες και περιηγηθήτε στην παρακάτω σελίδα: http://www.microsoft.com/hellas/windowsvista/getready/editions/home_basic.mspx
Επίσης σε αυτή την σελίδα αν πατήσετε see it now θα δείτε ένα ενδιαφέρον video η σελίδα είναι: http://www.microsoft.com/windows/products/windowsvista/seeit/default.mspx
Και γενικά για πληροφορίες μπείτε στο site της Microsoft.

1 σχόλιο:

Manos είπε...

Κανα screenshot για να δούμε -έστω και εκ του μακρόθεν- έχεις;