Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2007

Αριστερόχειρες και δεξιόχειρες

Στις μέρες μας όλα τα πράγματα είναι φτιαγμένα για τους δεξιόχειρες.Από τον τρόπο που θα γράφεις μέχρι και στο πως θα κρατάς το ψαλίδι.Αυτό είναι μεγάλη αδικία για τους αριστερόχειρες όπως και για εμένα.Βέβαια κατά την άποψή μου αυτό το έχει δημιουργήσει η εκκλησία και οι γονείς μας.Από την μια η εκκλησία που υποστηρίζει ότι το αριστερό χέρι δεν είναι "καλό" και από την άλλη το δεξί "το χέρι του Θεού.Όπως και οι γονείς επηρεασμένη από την άποψη της εκκλησίας και από το ότι η πλειοψηφία είναι δεξιόχειρες εξαναγκάζουν τα παιδιά τους να γράφουν και να χρησιμοποιούν μόνο το δεξί χέρι.Όμως τα τελευταία χρόνια οι αριστερόχειρες έχουν αρχίσει να ξεσηκώνονται.Και για αυτό το θέμα διαβάστε το παρακάτω άρθρο:tech.pathfinder.gr/xpaths/humanity/106181.html

2 σχόλια:

Manos είπε...

Πες τα, πες τα! Εαν τα αντικείμενα ήταν σχεδιασμένα και για τους δύο τύπους, ίσως και να ενεργοποιούσαμε (θα είχαμε τουλάχιστον την δυνατότητα να ενεργοποιήσουμε) περισσότερα μέρη του εγκεφάλου μας!

Keep it up and fighting!

Ανώνυμος είπε...

Yep - don't stop fighting :)

Great article and very interesting blog. That's one thing I'm really looking forward. Looking forward to reading more from you.

------------------------------------------
Free Poker Money - No deposit bonus.
Regards