Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2007

Διαμαρτυρία προς τις εταιρίες

Λοιπόν παιδιά αυτή η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τις εταιρίες είναι απαράδεκτη.Θα σας αναφέρω μερικά παραδείγματα και εμπειρίες που έχουν περάσει μερικοί φίλοι και γνωστοί μου.Πρώτα θα σας πω για την Tellas που την έχουν πατήσει δυο φίλοι μου.
Ο πρώτος ήθελε να βάλει τηλεφωνική γραμμή και ενώ του είχαν πει να περιμένει ένα μικρό χρονικό διάστημα για να μπει,τελικά δεν μπήκε ποτέ αυτή η σύνδεση.
Ο άλλος φίλος είχε ζητήσει το πρόγραμμα Tellas Zisto τα χαρτιά του συμβολαίου έφτασαν στην εταιρία στις 14/12/06 και του λένε ότι σε 20 εργάσιμες μέρες θα έχει μπει.Όμως αφού περάσαν αυτές οι 20 μέρες παίρνει τηλέφωνο και του λένε ότι σε 20 μέρες θα έχει μπει.Μετά από λίγο καιρό ξαναπαίρνει και του λένε σε 25 εργάσιμες θα μπει.Τέλος πάντων για να μην σας τα πολυλογώ έχει φτάσει να του λένε σήμερα ότι θα μπει 30 εργάσιμες.
Επίσης ο ίδιος φίλος μου έχει παραγγείλει στο Πλαίσιο το ipod 80 gb και του είπαν ότι στις 19/1 θα έρθει στις αποθήκες και σε δύο μέρες θα έχει έρθει στο μαγαζί.Όμως έγινε παρόμοια ιστορία όπως με την Tellas και του είπαν χθες πως θα έρθει στις 2/2 για να δούμε θα έρθει.
Αυτό που γίνετε δεν είναι σωστό καθόλου.Εντάξει τις καθυστερήσεις τουλάχιστον εγώ τις δέχομαι,αλλά θέλω να με ενημερώνουν ότι θα έχει καθυστέρηση π.χ. μέρες όμως την μέρα που μου έχουν πει να είναι εκεί και να πάω να το αγοράσω.
Αυτά είχα να σας πω από εκεί και πέρα βγάλτε εσείς συμπεράσματα για το ποια εταιρία θα εμπιστεύεστε και ποια όχι.

2 σχόλια:

T s A D i M G i A s I t R i S είπε...

:) Καλα τα λες ρε Σωτε αλλα και λιγο ορθογραφια ρε αδερφε δεν βλαπτει:)
Συνεχισε την καλη δουλεια!!

T s A D i M G i A s I t R i S είπε...

βαλε στο google να ψάξεις ποσες σελιδες παιζουνε με την λέξη διαμαρτΙρία και πόσες με την λέξη διαμαρτΥρία..
:)
Γαμίστε γιατί χανόμαστε!!!