Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2007

Το νέο ipod classic 80gb

Για εμένα είναι το κορυφαίο mp4 player αν μπορώ να το αποκαλέσω έτσι αυτό το πολυμηχάνιμα. Έχει χωρητικότητα 80gb ,δηλαδή όσο και ένας φθηνός σκληρός δίσκος,αλλά με οθόνη 2,5 ιντσών παίζει και video σε πολύ καλή ποιότητα,μία προσωπική εμπιρεία μου το απέδειξε.Τα σχόλια από το κατάστημα πλάισιο είναι πολύ θετικά:


Τέλος στις δύσκολες αποφάσεις!
Δεν χρειάζεται πλέον να αποφασίζετε τί θα βάλετε στο iPod, αφού με 80GB χωρητικότητα το iPod classic σας δίνει την δυνατότητα να έχετε μαζί σας τα πάντα.

To iPod 80GB classic αποτελεί πλέον το καταξιωμένο μέσο αναπαραγωγής μουσικής, φωτογραφιών και βίντεο. Η μπαταρία ιόντων λιθίου που διαθέτει προσφέρει μέχρι 30 ώρες αναπαραγωγής συνεχόμενης μουσικής ή 5 ώρες συνεχόμενου βίντεο. Σε ασημένιο χρώμα και με φωτεινή οθόνη 2.5 ιντσών, χωράει περίπου 20.000 τραγούδια, 25.000 φωτογραφίες ή 100 ώρες βίντεο και ζυγίζει μονο 140 γραμμάρια.

Περιλαμβάνει ακουστικά, καλώδιο USB για σύνδεση με υπολογιστή ή Mac, και διαθέτει τις μοναδικές δυνατότητες χειρισμού του περιεχομένου σας μέσω του Cover Flow της Apple.
Χαρακτηριστικα
Μοντέλο
iPod Classic 80GB (Silver)
.
Χρώμα
Aσημένιο
.
Είδος
MP3 Player
.
Χωρητικότητα Μνήμης
80 GB
.
Οθόνη
2,5" color LCD
.
Ραδιόφωνο
Όχι
.
Αναπαραγωγή Φωτογραφιών
Ναι
.
Αναπαραγωγή Βίντεο
Ναι
.
Υποστηριζόμενα Αρχεία Ήχου
AIFF Apple Lossless AAC WAV MP3
.
Υποστηριζόμενα Αρχεία Εικόνας
JPEG GIF TIFF BMP MPEG4 MOV PNG
.
Τρόπος Σύνδεσης
USB 2.0 μέσω docking base Line out 3,5mm
.
Μπαταρία
Li-Ion
.
Αυτονομία (ώρες)
30 h
.
Λοιπά Χαρακτηριστικά
Xωρητικότητα 20000 κομμάτια Component και Composite Video μέσω docking vase.
.
Frequency Response
20 Hz ως 20.000 Hz
.
Διαστάσεις
130.5 x 61.8 x 10.5 mm
.
Βάρος
140,0 g

www.ipod.com εδώ θα βρείτε γενικές πληροφορίες αλλά και φωτογραφίες όσον αφορά αυτό

1 σχόλιο:

Manos είπε...

Το αγόρασες τελικά το iPod; Εγώ αγόρασα ποδήλατο και ακούω μουσική και podcasts (να και ένα από τα αγαπημένα podcasts: http://sykofantis-bastouni.pblogs.gr). Κάνω περίπου 20 λεπτά από το σπίτι στο σταθμό του τραίνου και πηγαίνω με την 3η ή την 4η σε εξατάχυτο σασμάν (έτσι για να χρησιμοποιούμε και ορολογία για να γουστάρουμε!) Ο στόχος είναι μέχρι την επόμενη εβδομάδα να κάνω 15 λεπτά και να δουλεύω με 4η και λίγο 5η. Μετά έχω ματιάσει σε ένα μαγαζί ένα πολύ ωραίο Shimano 21-ταχύτητες σασμαν, και λέω να το πάρω όταν γίνω λίγο καλύτερος.

Κατα τα άλλα, 2 αλυσίδες ARTE (μου είπαν πως έχουν τις καλύτερες κλειδαριές), μία πίσω πάνω από τα φρένα καρφωμένη για να κλειδώνει τον πίσω τροχό στο σκελετό του ποδηλάτου, και μία αλυσίδα κανονική για να κλειδώνω τον μπροστινό τροχό με τον σκελετό και την θήκη που έχουν για να βάζουμε τα ποδήλατα στον σταθμό. Η αλυσίδα με την super κλειδαριά έχει λέει εφόρου ζωής εγγύηση και ζυγίζει περίπου 7 με 10 κιλά!

Θέλω να πω, πως προετοιμάζομαι για το καλοκαίρι, μην νομίζεις πως κάθομαι! (και καλά έκανα και προετοιμάζομαι γιατι δεν θα μπορούσα να κάνω ούτε ένα χιλιόμετρο! Ήθελα να ξεκινήσουμε και από την Αθήνα ο ... (βάλε ότι χαρακτηρισμό θέλεις)

Φιλιά πολλά και καλές πεταλιές!